Agrumati (formato per tutti: 0.25 L)
SPEZIATO
ROSEMARY
Rosemary can be considered the king of aromatic plants, a real heavyweight in terms of antioxidants. Worthy of note are its marked digestive and toning properties which, combined with olive oil, create a unique concentrate of taste and well-being. Luigi Tega's spiced rosemary oil perfectly expresses the fragrance and simple taste of Umbrian rosemary.
SPEZIATO AL
BASILICO
La grandissima versatilità del basilico in cucina rende questa pianta indispensabile nella cucina mediterranea e internazionale. In Italia è talmente necessaria che, in moltissime case, non manca mai una piantina coltivata in vaso davanti alla finestra della cucina o sul balcone o, nei casi più fortunati, nell’orto domestico. Se un giorno foste proprio sfortunati e senza nemmeno una foglia di basilico, Luigi Tega corre subito in vostro aiuto dandovi la perfetta combinazione tra l’olio del Cardinale e l’aroma delle migliori piante di basilico del centro Italia
Through the forced infusion of chopped rosemary in the Cardinale's oil, an olive oil is obtained that absorbs the fragrances and all the antioxidant properties contained in rosemary. Contrary to what is often seen around the supermarket shelves, Luigi Tega's rosemary oil is very clear and free from whole sprigs of rosemary and other solid particles, which can accelerate the rancidity of the oil and shorten its duration
L’olio agrumato al Limone è realizzato principalmente attraverso la co-frangitura simultanea di limoni e olive. Il risultato, è un olio che trattiene tutti i sapori, gli aromi e le proprietà degli oli essenziali presenti nella buccia senza i sentori acidi del succo.
Luigi Tega's spiced oil with rosemary enhances the flavors of typical Mediterranean cuisine; a “must to keep” on hand for barbecues with friends. With its fragrance and its simple taste it manages to enhance the flavor of dishes such as grilled red meats, grilled fish, chicken, baked potatoes and pork fillets